У Славуті затримано місцевого жителя, який займався збутом наркотиків

У Славуті затримано місцевого жителя, який займався збутом наркотиків
Фото: hm.npu.gov.ua

У Славуті працівники поліції затримали 34-річного місцевого жителя, який займався збутом канабісу, амфетаміну та метадону. Чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі і за наркозлочини, але на шлях виправлення не став. Цього разу згідно ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вчора, 10 січня, працівники Славутського відділу поліції під час чергового збуту наркотиків затримали 34-річного місцевого жителя. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, розповсюдження порнографії та злочини, пов’язані з наркотиками, але на шлях виправлення не став.

hm.npu.gov.ua

Працівники поліції зафіксували декілька фактів збуту наркотиків славутчанином. Крім того, під час санкціонованого обшуку у нього вдома правоохоронці виявили та вилучили декілька згортків з марихуаною, а також саморобний пристрій для куріння наркотиків. Усе це направили на експертизу.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідчі дії тривають.

Інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на Хмельниччині у хабарництві викрито секретаря міської ради однієї з ОТГ області. Посадовець вимагав та отримав хабар в сумі 6 тисяч гривень від суб’єкта підприємницької діяльності за вплив на голову міської ради об’єднаної територіальної громади при вирішенні питання щодо надання та продовження дозволу про здійснення підприємницької діяльності на території міста.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне