На Хмельниччині селян, які перейшли до Помісної церкви, шантажує благочинний УПЦ МП

г
Фото: з Facebook

Парафія колишньої УПЦ МП у селі Доброгорща Хмельницького району отримує погрози з боку місцевого благочинного УПЦ МП. Причина наступна- селяни вирішили приєднатись до Православної церкви України.

Про це на своїй сторінці у Facebook  повідомив митрополит Хмельницький і Кам’янець-Подільський Антоній.

гол

скрін з Facebook

«Зранку все село в сльозах – благочинний місцевий РПЦ Хмельницького району телефонними дзвінками грубо шантажує релігійну громаду, яка перейшла до Помісної Церкви. З його слів озвучених вірянами в цю неділю з «групою» підтримки приїде служити Службу Божу і покаже всім і «… і самостійну Україну, і самостійну Церкву , і кузькіну мать заодно!!!», – заявив владика.

Варто зазначити, що релігійна громада з Доброгорща стала першою парафією Московського патріархату у Хмельницькій області, яка вирішила приєднатися до Помісної церкви.

Нагадаємо, що на Хмельниччині виявлено дочасну агітацію 9 кандидатів у президенти. 9 потенційних кандидатів на пост Глави Української держави красуються на білбордах Хмельниччини. Це зовнішня реклама Петра Порошенка, Юлії Тимошенко, Олега Ляшка, Арсенія Яценюка, Анатолія Гриценка, Ольги Богомолець, Андрія Садового, Сергія Тарути та Дмитра Добродомова. Основне гасло на білбордах Петра Порошенка незмінне – «Армія! Мова! Віра! Ми йдемо своїм шляхом!», та віднедавна додалося нове – «15 грудня 2018 року. Цей день увійшов в історію!»

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне