У Волочиському районі троє рецидивістів викрали автівку разом із людиною

головна
Фото: @khmelpolice

Вихідними на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про те, що поблизу села Бокиївка Волочиського району, невідомі особи проти волі перевозили громадянина у багажнику транспортного засобу та викрали його автомобіль «Ford Escort».

Як інформує прес-служба Патрульної поліції, власнику автомобіля дивом вдалось вибратись з автомобіля. У чоловіка відібрали телефон, тому йому прийшлось бігти до найближчої АЗС, щоб викликати патрульних. Заявник повідомив імовірне місце знаходження порушників та їх опис, а також повідомив, що потребує медичної допомоги.

Патрульні надавши домедичну допомогу чоловіку, оперативно направились на пошуки порушників. Невдовзі, екіпаж патрульних помітив викрадений автомобіль на узбіччі автодороги М12 «Стрий-Знам’янка» та виявили трьох осіб чоловічої статті, що підпадали під орієнтування.

Патрульні затримали даних громадян та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.
Як виявилось пізніше, нападниками виявились троє місцевих рецидивістів 33, 27 і 26 років. Усі затримані раніше притягувались до відповідальності за крадіжки і грабежі. Чоловікам вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання по додатковій кваліфікації їхніх злочинних діянь за ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ст. 187 (Розбій), ст. 357 (Викрадення документів) ККУ.

На період досудового розслідування суд взяв зловмисників під варту.

Нагадаємо, що Шепетівські копи затримали злочинців, які скоїли 12 крадіжок з магазинів. Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання підозрюваних поліцейські виявили кількість речей, викрадених з магазинів. Підозрювані зізналися у скоєному. Їх затримано відповідно до ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне