В селі Плесна горів легковий автомобіль ВАЗ 2103

В селі Плесна горів легковий автомобіль ВАЗ 2103
Фото: km.dsns.gov.ua

12 січня о 06:06 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу автомобіля у с. Плесна Шепетівського району.

На пожежу оперативно прибуло чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС області. На місці події виявилось, що горить автомобіль ВАЗ 2103. Рятувальникам вдалося швидко ліквідувати загорання. Проте, вогонь встиг знищити моторний відсік і пошкодити салон автомобіля.

Постраждалих під час пожежі не було.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, що у Кам’янець-Подільському сапери шукають підземні резервуари з нафтопродуктами. У місті смердить нафтопродуктами, а на Лебединому озері з’явилися мастильні плями. Усі лебеді, які наковталися забрудненої води, загинули. Щоб знайти джерело нафтопродуктів, у Кам’янці зараз розкопують парки. На глибині кількох метрів комунальники натикаються на резервуар із чорною рідиною, вода змішана з чимось із характерним запахом солярки. З цієї ями відпомпували щонайменше п’ятсот літрів чогось схожого на дизпаливо. Чорну рідину утилізували, зразки відібрали і надіслали до кількох лабораторій України, щоб зрозуміти, що відкопали. Але буквально через кілька днів ця яма знов наповнилася рідиною з нафтовим запахом.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне