Військовослужбовці отримали подарунки від жителів Кам’янця-Подільського

p
Фото: з Facebook

Особовий склад військової частини А4568, що виконує завдання за призначенням у складі сил та засобів Операції Об’єднаних Сил щиро дякує усій громаді м. Кам’янець – Подільський.  Як повідомляє місцева спільнота у Facebook, армійці від своїх земляків отримали подарунки до Новорічних та Різдвяних свят!

Окрему подяку військовослужбовці висловлюють педагогічним колективам та вихованцям дитячих навчальних закладів міста. Дякують чоловіки за щирі слова підтримки, вітальні Новорічні та Різдвяні малюки і листівки. Для особового складу військової частини, що виконує бойові завдання у відриві від рідної домівки та сім’ї така підтримка є набагато важливішою за всі інші.

Завдяки Вашим малюнкам та листівкам ми подумки можемо повернутися до рідного дому. А також хоч на хвилину відчути себе у сімейному затишку. Дякуємо Вам за те що надаєте нам таку можливість! У свою чергу обіцяємо, що будемо роботи все від нас належне для того, щоб на рідній України як найскоріше запанував мир. З повагою особовий склад військової частини А4568 – кажуть військовики.

Нагадаємо, що Хмельницькі школярі допомогли патрульним прикрасити поліцейську ялинку. Напередодні Нового року хмельницькі патрульні вирішили прикрасити ялинку, яка росте у дворі управління. А допомагали їм місцеві школярі. Діти з такої нагоди навіть власноруч виготовили іграшки. В усіх тих школах, які завітали на цей святковий захід, патрульні протягом року неодноразово проводили цікаві уроки, різноманітні квести та інші профілактичні заходи. Діти їх люблять, знають, і тому з радістю відгукнулись на таку ініціативу — допомогти нарядити ялинку.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне