Вполював самця козулі європейської: суд стягнув штраф з браконьєра

Фото: kmlis.gov.ua

Громадянин П. захотів дичини. У четвер – заборонений для полювання день – він перекинув рушницю через плече, взяв мисливських  собак і подався в лісові мисливські угіддях Славутської районної ради УТМР. Пощастило браконьєру на здобич. Він вполював самця козулі європейської.  Вполював без дозволу на полювання та у невстановлені строки.

kmlis.gov.ua

Зафіксували порушення за допомогою квадрокоптера працівники лісового господарства, які здійснювали  відвод насаджень для рубки.

kmlis.gov.ua

Браконьєр оштрафований на 1020 гривень. У нього конфісковано мисливську рушницю та козулю. Славутський міськрайонний суд стягнув з горе-мисливця на користь держави 32 тисячі гривень майнової шкоди.

Прес- служба ДП «Славутський лісгосп».

Нагадаємо, що працівники кримінальної поліції вирахували та затримали 46-річного жителя міста Нетішин, який, озброївшись муляжами вибухових пристроїв, скоїв розбійні напади на місцевий продуктовий магазин та ломбард. Обидва розбійні напади чоловік вчинив у вечірній час. Першою жертвою зловмисника стала 47-річна продавчиня продуктового магазину. Другий напад на місцевий ломбард чоловік вчинив 25 грудня близько 18.40 години.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне