За минулу добу на Хмельниччині ліквідовано 4 пожежі

5444
Фото: dniprograd.org

Протягом доби з 23 на 24 грудня у Хмельницькій області вогнеборці 4 рази залучалися до ліквідації пожеж. Як інформує прес-служба рятувальників, нещасних випадків на пожежах не було.

Так, 23 грудня о 08:55 повідомлення про пожежу легкового автомобіля ВАЗ 2106  надійшло із села Ставниця Летичівського району. Пожежу ліквідовано силами чергового відділення 31 Державного пожежно-рятувального поста. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

О 16:19 загорівся житловий будинок у с.Колибаївка Кам’янець-Подільського району. Вогонь оперативно ліквідували вогнеборці 6 Державної пожежно-рятувальної частини. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

Вже о 16:51 виникла пожежа літньої кухні у с. Судилків Шепетівського району. Загоряння ліквідовано черговим відділенням 21 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевою пожежною командою с. Судилків. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

24 грудня о 02:54 виникла пожежа житлового будинку у с. Кугаївці Чемеровецького району, яку вдалося швидко ліквідувати бійцям 20 Державної пожежно-рятувальної частини. Причина пожежі встановлюється.

Нещасних випадків на пожежах не було.

Нагадаємо, що рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку та автомобіля. 21 грудня о 21:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Шутнівці Кам’янець-Подільського району. Негайно за вказаною адресою було направлено чергове відділення рятувальників 5 Державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки злагодженим діям рятувальників вогонь вдалося приборкати у найкоротший час. Пожежу було локалізовано о 21:57 та повністю ліквідовано о 22:01. Нещасних випадків на пожежі не було. А 22 грудня о 03:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля Mercedes-Benz Sprinter на вул. Хмельницьке шосе у місті Кам’янець-Подільський. До місця виклику було направлено пожежно-рятувальне відділення 5 Державної пожежно-рятувальної частини 2-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. Вже о 03:52 пожежу було локалізовано, а о 03:57 – остаточно ліквідовано.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне