За втручання в роботу електромереж молодий чоловік має сплатити майже 12 000 грн. штрафу

За втручання в роботу електромереж молодий чоловік має сплатити майже 12 000 грн. штрафу
Фото: Цензор.НЕТ

Суддею Хмельницького міськрайонного суду  було  затверджено угоду про визнання винуватості, укладеного між стороною обвинувачення та обвинуваченим, 1992 року народження, відповідно до умов якої  молодого чоловіка визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 361 КК України –  несанкціоноване втручання в роботу мереж електрозв’язку, що призвело до порушення встановленого порядку маршрутизації інформації та призначено узгоджене покарання у вигляді штрафу в розмірі понад 11 000 грн.

Так, чоловік обвинувачувався в тому, що протягом 2017 року за місцем свого проживання  встановив  комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, яке налаштувавши,  отримав можливість  поряд з вітчизняними та  закордонними офіційними  операторами телекомунікації, приймати участь в єдиному технологічному процесі по наданню послуг міжнародного  телефонного зв’язку,  шляхом  несанкціонованого втручання в роботу мереж електрозв’язку – певного  рухомого (мобільного) оператора телекомунікації, змінюючи оригінальні міжнародні номери мобільних абонентів, які телефонують, тобто замість оригінальних міжнародних номерів абонентів мережі мобільного зв’язку, відображались національні номери абонентів мережі певного рухомого (мобільного) зв’язку оператора, використовуючи при цьому заздалегідь придбанні SІМ-карти зазначеного оператора, що потягло за собою зміну інформації по визначенню оригінальних номерів телефонів закордонних абонентів та визначенню вартості здійснюваних міжнародних трафіків голосової телефонії, без відома закордонних та національних операторів мобільного зв’язку та відповідно закордонних та національних абонентів таких операторів.

Про таку можливість молодий чоловік дізнався через всесвітню мережу Інтернет, тож вирішив спробувати  для чого  придбав необхідне обладнання.

В судовому засіданні обвинувачений беззастережно визнав свою винуватість у вчиненні даного кримінального правопорушення.

Вирок чинності не набрав та може бути оскаржений.

Прес – секретар Алла Плінська

Нагадаємо, що до Зарічанського відділу поліції звернулась хмельничанка, яка повідомила, що її ошукали за допомогою популярної соціальної мережі Instagram.
Молода жінка натрапила на оголошення про надання послуг психолога і провидиці та вирішила ними скористатися.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне