Жителі Хмельниччини продовжують потрапляти на вудку шахраїв

Жителі Хмельниччини продовжують потрапляти на вудку шахраїв
Фото: daily.rbc.ua

Минулої доби до Зарічанського відділення поліції надійшло 3 заяви від жителів області, які, перебуваючи в Хмельницькому, потрапили на вудку шахраїв. Загальна сума збитку склала 49 625 гривень.

Так, 8 січня, перебуваючи в Хмельницькому, 49-річний житель Деражнянського району перерахував 12 955 гривень, купуючи через інтернет компресор. Після перерахунку коштів зв’язок з продавцем перервався.

Ще двоє жителів області втратили чималі суми, намагаючись дешевше придбати дизельне паливо. 33-річний житель Ярмолинецького району втратив 10,5 тисяч гривень, а 39-річний чоловік із Гвардійського Хмельницького району — 26 170 гривень.

По усіх трьох фактах шахрайства працівники поліції відкрили кримінальні провадження і наразі працюють над пошуком зловмисників.

Нагадаємо, наприкінці минулого року працівники поліції затримали шахрая, який продавав підроблені талони на пальне. Підозрюваним у шахрайствах з талонами на пальне виявився 32-річний уродженець сусідньої Рівненської області, який останнім часом винаймав житло і проживав у Хмельницькому.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне