10200 грн. штрафу і позбавлення права кермування на рік: Ярмолинецький суд оштрафував чоловіка за водіння у стані сп’яніння

Фото: kma.court.gov.ua

Ярмолинецький районний суд визнав жителя району винним в адміністративному правопорушенні, передбаченому ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння). Чоловіку призначили 10200 грн. штрафу і на рік позбавили права кермування.

Згідно із постановою Феміди огляд водія патрульні провели за допомогою драгера у присутності двох свідків. За версією винуватця, він їхав на мотоциклі тверезим. Потім скінчилось пальне і він почав його штовхати. Діставшись таким чином до магазину там він випив і більше за кермо не сідав, продовжуючи штовхати.

Однак, переглянувши відеозапис з нагрудної камери поліцейського, суд таку версію відкинув, бо ж їм чоловік такого не казав. “Він повідомив їм, що спочатку керував мотоциклом, а, коли закінчилось пальне, змушений був його штовхати”, – йдеться у документі. Відтак, служитель Феміди дійшов висновку, що вина чоловіка доведена належними доказами.

Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне