20 квітня в області сталось 4 ДТП з потерпілими

Фото: ГУ НП

Як повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій обалсті, вчора, 20 квітня, внаслідок аварій у Волочиську, Нетішині та Хмельницькому травмувалось четверо подолян

Близько 20:50 години у м. Нетішині по вулиці Енергетиків 64-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Опель Віваро», наїхав на пішохода  – 34-річного місцевого жителя, який раптово вибіг на проїжджу частину. Внаслідок ДТП пішохода діагностували політравми, закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеню. Наразі він госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні м. Нетішин.

Дві аварії стались у м. Хмельницькому. Близько 21:00 години по проспекту Миру 18-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Мерседес 140», допустив наїзд на пішохода, 15-річну дівчину, яка переходила проїжджу частину по “зебрі”. Внаслідок ДТП дівчина отримала перелом тазу й була госпіталізована до травматологічного відділення Хмельницької обласної лікарні.

А близько 22.20 години по вулиці Західноокружній, неподалік міського сміттєзвалища, 38-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2107», не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та допустив зіткнення з деревом. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля, 18-річний місцевий житель, отримав рвану рану стегна та після надання медичної допомоги був відпущений додому.

Ще одна ДТП зареєстрована у м. Волочиськ. Близько 23:30 години по вулиці Незалежності 46-річний житель Тернопільської області, керуючи автомобілем «Фольксваген», не надав переваги в русі та допустив зіткнення з мотоциклом «Кавасакі» під керуванням 20-річного місцевого жителя. В результаті ДТП мотоцикліст отримав садна рук та ніг й був госпіталізований до Волочиської центральної районної лікарні.

По даним фактам відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують всі обставини ДТП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне