3 депутати Хмельницької обласної ради невчасно подали декларації

Фото: ye.ua

Про це заявила консультант з питань запобігання та виявлення корупції Хмельницької обласної ради Валентина Людвіг. Також за словами посадовця, ці депутати вже спілкуються з правоохоронцями щодо цієї ситуації.

Так серед депутатів, які чи то забули, чи просто не вважали за потрібне виконувати  законодавство, –

Вишневська Наталія Миколаївна

Фото: km-oblrada.gov.ua

Наталія Вишневська стала депутатом від Хмельницької обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», також є член одноіменної фракції, керівник депутатської групи “ГРОМАДА І ЗАКОН”,  член депутатської групи “Депутатський контроль”, а також  член постійної комісії обласної ради з питань законності, протидії корупції, регламенту, депутатської діяльності та місцевого самоврядування.

У минулому пані Вашневська також була заступником голови правління громадської організації «Антикорупційне бюро України у Хмельницькиій області.

декларцію депутатка подала вже після визначеного законом терміну

Проживає депутака у Красилові разом із сином. У минулому році жінка заробила лише 465 гривень. З них, 267 гривень – це допомога по безробіттю, а 188 гривень – заробітна плата.

Квиток на автобус з Красилова до Хмельницького коштує трохи більше 30 гривень. У 2017 році було 6 чергових та 2 позачергові сесій обласної ради. З них депутатка пропустила лише одну, згідно з офіційним сайтом  Хмельницької обласної ради. Таким чином на дорогу у дві сторони жінка мала б витратити 420 гривень. Це не враховуючи, що депутатська діяльність це не лише тиснути на кнопку в сесійному залі, це також робота у комісіях перед засіданням, які тривають кілька тижнів.

Лоб Олександр Михайлович

 

Фото: km-oblrada.gov.ua

Лоб Олександр Михайлович обраний від Хмельницької обласної партійної організації політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»,  член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» ,  член постійної комісії обласної ради з питань бюджету та фінансів.

Технічний директор ПАТ «Хмельницькгаз» за минулий рік задекларував  851 313 гривень заробітної плати. Більше доходів у депутата не має. У власності обранця дві автівки, гараж, квартира в Хмельницькому, і ще одна у співласності, щоправда, одного із співласників депутат не знає, інший, ймовірно, його син – Лоб Дмитро Олександрович.

Ткаченко Уляна Юріївна

Фото: km-oblrada.gov.ua

Ткаченко Уляна Юріївна обрана від Хмельницької обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ». Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

Заступник голови постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту і туризму. Керівник депутатської групи “Хмельниччина інвестиційна”.

Декларацію обраниця подала лише 18 травня.

Жінка проживає разом з донькою, за минулий рік вона заробила  433 650 гривень.  Депутатка володіє квартирою в Києві. А цього року в її активі з’явилось два гектари у Дунаєвецькому районі.  Вартість ділянки вказана 73 012 гривень, проте на сайті НАЗК відсутні декларації про суттєві зміни. Також Уляна Юріївна встигла виплатити кредит, а також значно зменшилась кількість готівкових коштів, які були у депутатки.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне