4 ДТП з травмованими сталися на Хмельниччині впродовж доби

Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

За інформацією ГУ НП у Хмельницькій області, аварії зафіксовані у суботу, 15 вересня, в Білогірському, Полонському, Шепетівському районах області та у м. Кам’янці-Подільському.

15 вересня близько 03:20 години на автодорозі «Кременець — Біла Церква», поблизу смт. Ямпіль Білогірського району, 41-річний житель Київської області, керуючи вантажним автомобілем «Ман», не вибрав безпечної дистанції та допустив наїзд на велосипедиста, 60-річного жителя с. Тихомель, який внаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Білогірської центральної районної лікарні.

Того ж дня близько 10:00 години в м. Шепетівка по вулиці Судилківській 31-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 21099», не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з припаркованим на узбіччі автомобілем «ІФА Л60», що належить 39-річному місцевому жителю. Внаслідок ДТП четверо пасажирів «ВАЗу», 1975, 1979, 1975 та 1960 р.н., отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані до Шепетівської центральної районної лікарні.

А близько 11:45 години в с. Буртин Полонського району по вулиці Центральній 30-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з велосипедистом, 41-річним місцевим жителем. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Полонської центральної районної лікарні.

Ще одна ДТП сталась близько 17:25 години в м. Кам’янці-Подільському на перехресті вулиць Лесі Українки та Гунської. 46-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Тойота Ланд Крузер», не надав переваги в русі та допустив зіткнення з мотоциклом «Сузукі» під керуванням 24-річного жителя с. Голосків, внаслідок чого мотоцикл зіткнувся з автомобілем «ГАЗ 3110» під керуванням 28-річного жителя Чемеровецького району. В результаті ДТП водій мотоцикла та його пасажир, 18-річний житель Волинської області, отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані до міської лікарні № 1.

По вказаних фактах працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне