Аваков презентував поліцейським Хмельниччини перший етап великої мотиваційної програми соціального забезпечення

Фото: hm.npu.gov.ua

Мотиваційна програма для поліцейських та рятувальників складається з трьох етапів. В основі першого етапу – забезпечення поліцейських житлом та підвищення заробітної плати, другий – програма страхування, а третій – система професійного розвитку.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков сьогодні, 9 листопада, провів зустріч з особовим складом поліції Хмельниччини. Під час зустрічі очільник МВС презентував перший етап великої мотиваційної програми, в основі якої лежить забезпечення поліцейських житлом та підвищення заробітної плати.

hm.npu.gov.ua

«Основа нашої системи – компетентний мотивований поліцейський. Щоб зміцнити мотивацію до щоденної роботи і особистого розвитку представляємо перший етап програми. В основі якого лежить забезпечення поліцейського житлом. Він містить чотири компоненти: перший – збільшення заробітної плати на 30%, другий – введення додаткової оплати за піднайом житла поліцейським, третє – введення системи отримання власного житла поліцейським після двох років служби на основі іпотеки до 20-річного пільгового фінансового лізингу з урахуванням повного погашення відсотків з боку міністерства та бонусного погашення до 40% лізингу МВС за вислугу років. Четвертий – внесення в парламент законопроектів, які захищають права поліцейського», – сказав Арсен Аваков.

hm.npu.gov.ua

За словами Арсена Авакова, другий етап програми стосуватиметься страхування та медичного обслуговування поліцейського, третій – сучасної професійної підготовки.

hm.npu.gov.ua

Голова Національної поліції Сергій Князєв в свою чергу наголосив, що ця програма буде стимулювати поліцейського до сумлінного несення служби.

«Ми намагаємось зробити все, щоб ви були впевнені, що можете прогодувати свою родину. Особливу увагу керівництво МВС приділяє тому, щоб у суспільстві поважали і шанували поліцейського. Ми сподіваємось, що наш соціальний проект не лише привабить нових співробітників, але й утримає діючі професійні та чесні кадри», – сказав Сергій Князєв.

hm.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне