Автобус-привид обрав найвідповідальнішого водія Хмельницького

Автобус-привид
Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

Четвертий переможець “Автобусу-привиду” – хмельничанин Володимир Огойко, інформує прес-служба ГУ Національної поліції у Хмельницькій області.

У рамках соціального кампанії «Автобус-привид у пошуках найкращого водія України» проекту “Керуй”. Некерований автобус мандрує Україною, аби привернути увагу суспільства на важливість дотримання правил дорожнього руху. Також автобус відзначає найвідповідальніших водіїв України, в Хмельницькому водієм-героєм став Володимир Огойко. Як зазначає офіційний сайт нац поліції в хмельницькій області.

Володимир розповідає, що коли дізнався статистику щодо жертв ДТП — страшні цифри його вразили. Тоді хмельничанин вирішив, що його обов’язок — запровадити просвітницьку роботу серед водіїв.

Автобус-привид

Автор: національна поліція в хмельницькій області

«Відчув, що хочу стати корисним для свого міста», — пояснює Володими

Разом із друзями-однодумцями створили громадську організацію та розпочали активну діяльність розвитку автомобільного життя Хмельниччини. Вони ініціювали велику кількість заходів та змін, націлених на підвищення безпеки руху на дорогах. Серед них тижні безпеки дорожнього руху, інформативні зустрічі з водіями, флешмоби, соціальні акції та багато інших ініціатив.

Начальник управління патрульної поліції Хмельницької області Олег Роо привітав водія-героя та зазначив, що ця перемога дійсно заслужена, адже Володимир не лише відповідальний водій, а й людина, яка активно навчає безпечній поведінці на дорозі мешканців міста.

Нагадає, що до Хмельницького автобус-привид завітав 23 листопада, в межах всеукраїнської профілактичної акції «#Керуй!», започаткованої Національною поліцією України і спрямованої на пропаганду дотримання правил дорожнього руху.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне