Біля Хмельницького зіткнулось дві автівки, жінка та дитина у лікарні

Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

Як повідомляють у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області, Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 1 серпня, близько 08.50 години на перехресті поблизу села Давидківці Хмельницького району.

Попередньо встановлено, що 36-річний житель села Заставці Старосинявського району на автомобілі «ВАЗ 2115», повертаючи з автодороги «М-12» на об’їзну дорогу в напрямку села Копистин, не надав переваги в русі та допустив бокове зіткнення з автомобілем «Фіат Добло» під керуванням 64-річного хмельничанина.

У результаті ДТП травмувалися 31-річна дружина та 7-річний син водія автомобіля «ВАЗ», а також 43-річний пасажир автомобіля «Фіат Добло», житель села Бахматівці Хмельницького району. Усіх потерпілих госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді до 3 років обмеження волі. Наразі слідчі з’ясовують обставини ДТП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне