Білогірський район: впродовж вихідних рятувальники нагадали громадянам основні правила пожежної безпеки під час відпочинку

Фото: ГУ ДСНС

Як повідомляє ГУ ДСНС, протягом вихідних рятувальники районного сектору провели рейдову перевірку в лісових масивах району, аби пересвідчитись, чи дотримуються громадяни правил безпеки під час відпочинку.

Вогнеборці звернулись до відпочивальників із застереженням щодо неухильного дотримання вимог пожежної безпеки, особливо під час перебування в лісопаркових зонах. Адже лише свідоме ставлення громадян до питань пожежної безпеки дозволить попередити лихо та зберегти цілісність екосистеми. Окремо вогнеборці наголосили на забороні спалювання сухостою та сміття на території сільгоспугідь та приватних господарств у пожежонебезпечний період; провели протипожежні інструктажі; нагадали заходи, як діяти у разі пожежі.

Кожен співрозмовник отримав від вогнеборців інформаційні пам’ятки з експрес-інформацією Головного управління ДСНС області щодо ситуації з пожежами в природних екосистемах. Рятувальники наголошують: безпека залежить від відповідальності кожного громадянина за свої дії, тож неухильно дотримуйтесь правил безпечної поведінки. У разі виявлення пожежі слід негайно повідомити Службу порятунку за номером телефону «101».

 Білогірський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне