Більше півтисячі боєприпасів поліція вилучила у подолян

Фото:

Як повідомила прес-служба ГУ Національної поліції у Хмельницькій області, 17 травня під час обшуку у 39-річного жителя міста Хмельницького поліціянти виявили цілий арсенал.

—    Під час санкціонованого обшуку у квартирі 39-річного хмельничанина наші працівники в одній із кімнат виявили та вилучили більше півтисячі набоїв різного калібру, гранату «Ф-1» в розібраному стані, декілька пристроїв для спорядження магазинів тощо. Усі ці предмети ми направляємо на проведення балістичної експертизи в НДЕКЦ і зараз з’ясовуємо їхнє походження, – повідомив Тарас Гуменюк, начальник Південно-Західного відділення поліції.

Хмельничанин, у якого виявили боєприпаси,  запевняє правоохоронців, що знайшов усі боєприпаси під час прогулянок з металошукачем територією міста.

Також правохоронці виявили  ще  двох чоловіків, які зберігали у себе нелегальні боєприпаси.
На Віньковеччині місцевий житель зберігав у дома 50 набоїв різних калібрів,  які привіз зі сходу України, де минулого року проходив службу. А у Ізяславі 19-річний юнак зберігав у дома близько трьох десятків різних набоїв. За словами юнака, він знайшов їх у полі неподалік районного центру.

Якщо провину чоловіків доведуть, їм загрожує ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне