Будинки без господаря: у Дубовому сперечаються — ОСББ чи ЖЕК

Фото: Голос народу

Надвечір у місцевій школі збираються сусіди. Уже вчетверте беруться врегулювати конфлікт. Суть його проста. Частина мешканців ЗА створення ОСББ, частина – проти. Кажуть, старий і добрий ЖЕК у поміч.

Сама по собі ситуація виникла не на порожньому місці. Простими словами, через ініціативу створення ОСББ одними мешканцями та панічне несприйняття цих починань іншими, — повідомляє 33канал.

Так триває вже близько року, відколи в будинках почались розмови про створення.

І вже навіть важко сказати, чого більше бояться ці люди: відповідальності за створення ОСББ чи своїх сусідів, які нераціонально використовуватимуть гроші. Бо ж у будинку, що на Франка, 7 під’їздів, а на Гайовій – 2.

На сусідських зборах навіть неозброєним оком була помітна натягнута важка атмосфера між людьми. Звинувачення, неприязнь один до одного та суцільна недовіра перетворили зібрання в балаган.

Прикро бачити таку картину. Бо в людей направду є всі можливості для повноцінного життя у власних будинках. Є й всі можливості для ведення мудрого та фінансово правильного управління ними. Можливості є, але, на жаль, не вистачає розуміння.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне