Чоловіка, який через ревнощі вбив свою дружину – судитимуть

1487586426_thumb_281381_news_m
Фото: volynnews.com

За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом прокуратури області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області, затверджено та направлено до суду обвинувальний акт за фактом вбивства 32-річної мешканки м. Кам’янець-Подільський.

Як інформує прес-служба прокуратури, у липні цього року 21-річний співмешканець через ревнощі вбив її шляхом удушення.

Після вчиненого зловмисник залишив тіло потерпілої у квартирі та, відкривши вертелі на газовій плиті, втік з місця події.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Сергій Наконечний, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України направлено для розгляду до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду.

Обвинуваченому обрано запобіжний захід у виді тримання від вартою.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, складено фоторобот ймовірної вбивці дитини в Полонному. Тіло новонародженої дитини виявили 6 грудня в закинутій будівлі поблизу залізничної станції в райцентрі Полонне. Під час опитування місцевих жителів вдалося встановити, що в цьому районі бачили підозрілу молоду жінку з переносною дитячою люлькою. Працівники поліції склали фоторобот ймовірної підозрюваної і просять усіх, хто впізнав цю жінку, негайно телефонувати за номерами 098 671-68-96 або 102.  Під час огляду місця події поблизу тіла дитини працівники поліції виявили переносну дитячу люльку фіолетового кольору.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне