Деражнянський район: рятувальники навчали селян господарювати безпечно

Фото: ДСНС

Як повідомляють у обласному ДСНС, 19 липня працівники Деражнянського районного сектору Головного управління ДСНС у Хмельницькій області здійснили пожежно-профілактичне відпрацювання Мазниківської сільської ради. Захід відбувся за участі представників сільської ради.

Під час дворового обходу перевага надавалась оселям, у яких проживають самотні люди похилого віку, багатодітні родини, люди з інвалідністю. У рамках заходу фахівці ДСНС поспілкувалися з жителями сіл на протипожежну тематику. Сельчанам нагадали основні правила пожежної безпеки, яких слід дотримуватись при господарюванні. Крім того, враховуючи погодні умови, рятувальники нагадали населенню правила безпечної поведінки у лісових масивах, на прибудинкових відкритих територіях; розповіли, як діяти у разі виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів; зауважили, що у разі небезпеки слід негайно звертатися до Служби порятунку за номером «101».

Кожен співрозмовник отримав від надзвичайників тематичні листівки із застереженнями. З метою профілактики пожеж у сільській місцевості подібні заходи проводитимуться й надалі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне