До Хмельницької міської ради завітали старшокласники

головна школа
Фото: khm.gov

Учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл міста побували на екскурсії в Хмельницькій міській раді. Про діяльність міського голови, депутатів, структурних підрозділів, історію приміщення міської ради присутнім розповіла керуючий справами виконавчого комітету Юлія Сабій.

школа1

khm.gov

школа 2

khm.gov

Як інформує Хмельницька міська рада, спілкування проходило в сесійній залі. Старшокласники мали змогу відчути себе депутатами, обрати міського голову. Право виконувати таку важливу місію учні довірили учениці навчально-виховного комплексу №10 Дарії Чайці.

Юлія Сергіївна розповіла як саме приймаються важливі для міста рішення, про склад міської ради. Учням було цікаво дізнатися про щоденну роботу керівництва Хмельницького, вони брали активну участь у спілкуванні.

школа6

khm.gov

школа 5

khm.gov

На свідомій позиції та активній участі молоді у житті міста наголосила Юлія Сабій та проанонсувала новий цікавий проект – громадсько-політичні студії, який буде проходити у грудні.

На завершення екскурсії усі бажаючі мали змогу зробити не лише загальну фотографію, але й фото у кріслі міського голови.

Нагадаємо, хмельницькі школярі завітали до апеляційного суду. Поспілкуватись зі справжніми суддями і відчути себе у ролі Вершителя Правосуддя – таку можливість отримали учні 6-Г і 6-А класів НВК №7 міста Хмельницького. Захід проходив у рамках просвітницького проекту суду “Зрозуміле правосуддя”. Яка найскладніша справа, чим займається суд, скільки триває засідання, чи складно бути суддею, як діяти в тій чи іншій ситуації. Саме такі непрості питання задавали діти суддям Інні П’єнті та Валентині Бондар.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне