До великої родини сусідських вартових приєдналися мешканці ще однієї багатоповерхівки

Фото: ГУНП у Хмельницькій області

Днями до великої родини сусідських вартових приєдналися і мешканці багатоповерхівки по вулиці Панаса Мирного, 31/3. Тепер при вході до цього будинку всіх зустрічатиме знак «Тут діє сусідська варта. Ми миттєво повідомляємо поліцію про всі підозрілі дії на нашій території».

Мешканці багатоповерхівки приєдналися до проекту “Сусідська варта”

Варто зазначити, що за рік активного впровадження проекту в життя, до сусідської варти в Хмельницькому долучилося вже близько 40 багатоквартирних будинків. Керуючись порадами правоохоронців, мешканці цих багатоповерхівок зробили чимало, щоб створити свій власний безпечний простір — встановили паркани, камери відеонагляду тощо.

Під час зустрічі Олександра Гнаповського, голови ОСББ будинку по Панаса Мирного, 31/3, з дільничим Артемом Підопригорою та заступником начальника Хмельницького відділу поліції Ігорем Кирником, поліцейські вручили новим учасникам проекту «Сусідська варта» відповідні знаки, інформаційні буклети, спеціальну дошку оголошень та провели обстеження будинку і вказали на «вразливі» місця, що стосуються безпеки мешканців та їхнього майна. Дослухаючись до порад поліцейських, сусідські вартові одразу ж зробили перші кроки — встановили камери відеонагляду у дворі будинку.

Нагадаємо, що сусідська варта не передбачає патрулювання чи переслідування порушників. Це обов’язок правоохоронців. А роль громади — вчасно повідомити їх про підозрілі дії чи осіб на їхній території.

За інформацією ГУНП у Хмельницькій області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне