ДТП біля Голоскова: двоє потерпілих

Фото: ГУ НП

Аварія сталась 19 квітня близько 18:15 години на автодорозі «Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка» між селами Пирогівці та Голосків, повідомляє прес-служба Головного Управління Національної поліції у Хмельницькій області.

За попередніми даними, за кермом вантажівки «МАN» був 34-річний житель Івано-франківської області. Чоловік розпочав розвороту у невстановленому місці, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Golf». За кермом легковика був 30-річний хмельничанин.

В результаті ДТП водій «Volkswagen Golf» отримав рвані рани рук та ніг, а його пасажир, 29-річна жителька м. Хмельницького, — перелом пальця руки. Потерпілим була надана медична допомога без госпіталізації.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне