Духовна рада Хмельницького закликала не святкувати Хелоувін

Фото: ogo.ua

Газета Верховної Ради України повідомляє, що духовна рада Хмельницького закликала не святкувати надвечір’я дня всіх святих. Священики звертають увагу, що деякі школи та дитсадки прикрашаються навіть гарбузами та жахливими масками, а деінде у навчальних закладах заплановані вечірки, під час яких діти одягатимуть костюми нечисті.

Все це, на думку ради, є протилежним до християнської віри та формує спотворену думку щодо окультизму та магії, які є чужими християнській культурі. Водночас відьомська ніч несе загрозу через те, що відчиняє двері для нечистих духів, тому ті, хто її святкує, стають частиною небезпечних ритуалів. Це святкування – висміювання християнського розуміння смерті, святості та вічного життя. Тому представники християнських церков закликали в цю ніч провести богослужіння в храмах, марші за Ісуса, театральні біблійні вистави.

Духовна рада звернулась до батьків, вчителів, керівників департаментів освіти та культури, до депутатського корпусу та очільників міста і області з проханням не потурати проведенню Хелоувіну.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне