Двоє пенсіонерів травмувалися під колесами автівок

головна1
Фото: hm.npu.gov

5 грудня дорожньо-транспортні пригоди з травмованими пішоходами мали місце в обласному центрі та Кам’янці-Подільському.

Так, близько 18.38 години в Хмельницькому по вулиці Старокостянтинівське шосе 67-річний чоловік на автомобілі «Форд Куга» на нерегульованому пішохідному переході допустив наїзд на 69-річну пенсіонерку.

Як повідомляє прес-служба поліції, в результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому правої руки. Потерпілій надано медичну допомогу в Хмельницькій міській лікарні і відпущено додому.

11

hm.npu.gov

А близько 20.00 години в Кам’янці-Подільському по вулиці Хмельницьке шосе поблизу Подільського державного аграрно-технічного університету 34-річний чоловік на автомобілі «Івеко Дейлі», скоїв наїзд на 67-річного пішохода, який, за попередньою інформацією, перебував у стані алкогольного сп’яніння, і рухався по узбіччю дороги в попутному напрямку.

У результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому 4-го ребра і був госпіталізований в травматологічне відділення місцевої лікарні.

В обох випадках відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Нагадаємо, чоловік, який заборгував аліменти і був обмежений у праві керування – попався поліцейським. 4 грудня близько 17-ї години, на автодорозі М12 «Стрий-Знам’янка» патрульні зупинили автомобіль «BMW X5» за порушення Правил дорожнього руху. А саме за виконання обгону у забороненому місці. Під час перевірки документів, інспектори виявили, що 37-річний вінничанин тимчасово обмежений у праві керування транспортними засобами. Це відповідно до постанови ДВС за наявність заборгованості зі сплати аліментів.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне