Фірма, яку підозрюють у розтраті коштів, знову ремонтуватиме дорогу у Кам’янці-Подільському

Фото: vdalo.info

ТОВ «Єврошляхбуд» з Хмельницького повторно приступили до ремонту дороги державного значення  Т-23-17 «Кам’янець-Подільський -Стара Ушиця», повідомляє портал місцевих новин Vdalo.info. Ремонтуватимуть саме ділянку по вулиці Князів Коріатовичів від залізничного переїзду. Верхній вирівнюючий шар асфальту на ділянці дороги від переїзду до вул. Матросова фрезерують та знімають повністю.  Новий асфальт вкладають товщиною 5см.  Асфальт возитимуть з Новодністровська, зазначає видання з посиланням на заступника міського голови Сергія Бабія.

Громадську експертизу якості повторного ремонту проведе утворена робоча група, а відпрацьований асфальт використають для підсипки обочин.

Нагадаємо, минулого року через неякісний ремонт Служба автомобільних доріг в Хмельницькій області не прийняла та не фінансувала виконані роботи. Повторний ремонт здійснюється за кошти підприємства. Проїзд на цій ділянці дороги буде частково обмеженим. Місцевою прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом розтрати більше 3 млн грн бюджетних коштів, призначених на ремонт цієї дороги.

За даними Єдиного державного реєстра юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТОВ “Єврошляхбуд” створена 30 червня 2006 року. Є власником є Сурен Авакян.

Джерело:

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне