Гаряча доба: на Хмельниччині  вогонь охопив три житлові будинки. Одна людина загинула.

Гаряча доба: на Хмельниччині  вогонь охопив три житлові будинки. Одна людина загинула.
Фото: Уніан

23 та 24 листопада в області сталось 8 пожеж. Загальна сума збитків, яку завдав вогонь, встановлюється. Про надзвичайні події інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Так вогняний «бум» розпочався у селі М’якоти, що в Ізяславському районі. Так о 15:04 там зайнялась приватна допоміжна споруду в житловому секторі. Полум’я пошкодило покриття, перекриття та домашнє майно. Ймовірна причина пожежі – порушення правил експлуатації електропобутових приладів.

Вже через 12 хвилин новий виклик для надзвичайників надійшов з села Іванківці, що у Городоцькому районі. Місцеві мешканці повідомили, що зайнялась автівка. Вогонь пошкодив моторний відсік «Audi B-4». Причини та збитки встановлюються.

Надвечір у селі Панівці сталась трагічна пожежі – загорівся приватний житловий будинок. Вогонь з’явився через ймовірне порушення правил експлуатації електропобутових приладів. Полум’я пошкодило вікна, підлогу, речі домашнього вжитку. На місці пожежі надзвичайники знайшли тіло громадянина 1959 року народження.

Ще один дзвінок о 19:19 надішов  із села Сошне, що на Ізяславщині. За повідомленням місцевих, вогонь охопив допоміжну споруду, де були два мотоцикли «Ява» та «Урал». Пожежу лікавдували, а ось її причини та збитки встановлюють.

О півночі горів житловий будинок на вулиці Грушевського у м.Городок. На щастя, нещасних випадків не місці пожежі не зафіксовано. А ось причною стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

За північ з тієї ж причини загорівся будинок і у селі Голенищеве, що на Чемеровеччині. Але і у цьому випадку минулось без жертв.

О першій ночі надійшов ще один виклик про пожежу на вулиці Ценського, що у Кам’янці-Подільському. Горіла приватна допоміжна споруда. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління.

Пів на третю ночі надзвичайники отримали повідомлення про займання у селі Плужне, що в Ізяславському районі. Полум’я охопило допоміжну споруду. Пожежу ліквідували. Причини та збитки встановлюються

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне