Головна ялинка Хмельницького – запалала!

111111
Фото: Facebook

В центрі Хмельницього, біля кінотеатру Шевченка, запалала 18-метрова новорічна ялинка.  Про це, на своїй сторінці у Facebook, повідомив міський голова Олександр Симчишин.

111

Facebook

Ми стартували! Новорічно-Різдвяний Ярмарок цьогоріч розпочали з першим днем Зими! Попереду понад півтори місяці ярмарку, якісних заходів, позитиву і неймовірної зимової енергетики! Уся пішохідна Проскурівська – це Новорічно-Різдвяна атмосфера, майже 50 ярмаркових будиночків, оновлена ялинка із 70 різними сюжетами, величезна кількість фотозон, фігур, гірлянд!

444

Facebook

7777

Facebook

Також на Проскурівській розпочав роботу і різдвяний ярмарок. В цьому році він налічує 45 будиночків та тягнеться від вулиці Грушевського до вулиці Володимирської. На ярмарку можна закупитися святковими сувенірами, подарунками та ялинковими прикрасами. А також випити гарячої кави та поласувати смаколиками.

9999

Facebook

6666

Facebook

Міський голова закликав усіх жителів міста відвідати ярмарку та помилуватися нашою зеленою “красунею”. А також повідомив, що попереду хмельничан чекає багато несподіванок.

Попереду ще багато сюрпризів! Обовязково відвідайте нашу Новорічно-Різдвяну ярмарку, запросіть, друзів!

Нагадаємо, 30 листопада у Шепетівці відбувся вечір вальсу. У святі були задіяні майже усі творчі колективи міста аби подарувати містянам у останній день осені емоційну насолоду. Захід носив назву «Його величність Вальс». Хореографічні номери дарували народний аматорський театр танцю «Віват» МБК, колектив «Овація» ДМШ та Дитяча громадська організація «Клуб бального танцю «Інеш».

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне