Ярмолинецька Феміда винесла вирок чоловіку, що облаштував вдома інкубатор з вирощування коноплі

Фото: kma.court.gov.ua

Ярмолинецький районний суд визнав винним обвинуваченого за ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту у великих розмірах) та за ч. 2 ст. 310 КК України (незаконний посів та незаконне вирощування конопель особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 309 КК України) і призначив остаточне покарання – 3 роки позбавлення волі, звільнивши від його відбування на три іспитових роки. Таку кваліфікацію дій і покарання попередньо узгодили прокурор із самим обвинуваченим, уклавши угоду про визнання винуватості.
За вироком, 40-річний житель Ярмолинеччини у спальні власного будинку облаштував інкубатор, у якому вирощував коноплі. Саморобну конструкцію, а ще понад 1кг 357г канабісу й майже 60 г макової соломки під час обшуку помешкання чоловіка знайшли й вилучили поліцейські.
«В судовому засіданні Б. беззастережно визнав себе винуватим у вчиненні інкримінованих йому злочинів, повідомив про добровільність своєї позиції при укладенні угоди про визнання винуватості, розуміння характеру обвинувачення, наслідків укладення та затвердження угоди, просив вказану угоду затвердити і призначити йому узгоджене в угоді покарання», – йдеться у вироку, яким суд угоду про визнання винуватості затвердив.
Вирок ще не набрав законної сили і може бути оскаржений до апеляційного суду області.
Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне