Інформація щодо побиття дітей у санаторії на Хмельниччині перевіряється правоохоронцями в межах досудового розслідування кримінального провадження

Фото: Facebook Миколи Кулеби

У інформації Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби, розміщеній 08.10.2018 у мережі Facebook, повідомлено про те, що один із хлопчиків, який проходив лікування у Великожванчицькому обласному дитячому пульмонологічному санаторії, поскаржився своїй мамі на вихователя, який, з його слів, бив дітей та змушував стояти на колінах з піднятими руками.

З метою перевірки вказаної інформації та встановлення усіх обставин, за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 126 Кримінального кодексу України (побої і мордування).

Досудове розслідування кримінального провадження здійснюється слідчим відділом Дунаєвецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області за процесуального керівництва Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури.

Окрім того, задля забезпечення повноти перевірки фактів можливих порушень, прокуратурою Хмельницької області ініційовано проведення перевірок відповідними органами влади та контролю.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне