Кам’янчанина нагородили за затримання серійного злочинця

Фото:

Як повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій обасті, Олег Романішин у власній квартирі затримав серійного «квартирника»-гастролера з Одеси і, незважаючи на активний опір останнього, утримував його до приїзду слідчо-оперативної групи.
В урочистій атмосфері начальник ГУНП Василь Віконський вручив Олегові відзнаку «Срібний щит» і подякував кам’янчанину за сміливість і надану допомогу.

Нагородження героя

 

Нагадаємо, 10 квітня близько 12.00 години зловмисник, підібравши ключ, проник в Олегову квартиру. Викравши золоту каблучку та півтисячі гривень, уже збирався іти геть. Та в цей час з ванної кімнати вийшла власниця квартири і, побачивши грабіжника, почала кричати.

Голос дружини почув Олег, котрий якраз повертався додому. Чоловік кинувся до квартири і затримав грабіжника на місці та утримував його до приїзду поліцейських, яких викликала дружина.
Затриманим виявився 50-річний «гастролер» з Одеси. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Згідно ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, йому може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне