Кам’янець-Подільський суд відправив за грати на сім років винуватця смертельної ДТП

Фото: mistovechirne.in.ua

Подія сталась у вересні минулого року поблизу с. Гуменці Кам’янець-Подільського району.  Як повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області, досудовим розслідуванням встановлено, що водій автомобіля марки Chevrolet Aveo, який рухався в напрямку м. Кам’янця-Подільського, з метою виконання обгону автопоїзда, на перехресті виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із автомобілем Toyota Supra.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій зустрічного автомобіля отримав тяжкі тілесні ушкодження, його пасажир та двоє пасажирів Chevrolet Aveo – ушкодження несумісні з життям.
«Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286  Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб)», – повідомив начальник відділу прокуратури області Сергій Наконечний.
Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду, який наразі законної сили не набрав та може бути оскаржений в апеляційному порядку, засудженому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне