Кар’єр на Старосинявщині отримали люди, пов’язані з депутатом обласної ради

Фото:

Затоплений гранітний кар’єр поблизу с. Нова Синявка знову будуть розробляти. На 21 сесії Хмельницької обласної ради, яка відбулась 27 вересня 2018 року, депутати розглядали питання «Про погодження надання товариству з обмеженою відповідальністю “ФІНДЕН” спеціального дозволу на користування надрами». Мова йшла про видобування гранітів на ділянці № 1 Новосинявського родовища, що розташована за 1,0 км на південний схід від с. Нова Синявка Старосинявського району Хмельницької області.

Депутати обласної ради вагались, чи погоджувати спецдозвіл, адже хотіли побачити реального беніфіціара ТОВ «ФІНДЕН». Натомість про майбутню роботу розповідав головний інженер підприємства. Під час обговорення на бік підприємців встали депутати від «Самопомочі». Врешті – 50 «ЗА» і ТОВ «ФІНДЕН» отримало погодження на спецдозвіл.

За даними ЄДР, єдиним засновником та власником старосинявської ТОВ «ФІНДЕН» є Наталя Кольдюба. Це не єдиний бізнес жінки. Одночасно із «ФІНДЕН» у січні 2018 року вона спільно з Юрієм Осовичем заснувала ТОВ «УНТЕРГРАУНД УКРАЇНА» у Старокостянтинівському районі. До статутного фонду пані Наталя внесла 50 грн, а її партнер – 150 грн.

Та вже у лютому старокостянтинівську ТОВ-ку, яка має досить різноплановий профіль від вирощування зернових культур, видобування корисних копалин до оренди офісів та легкових автомобівлів, передають новому власнику Ніні Василівній Антонюк. Ця жінка є власницею квартири за адресою Пушкіна, 9, де і розміщується ТОВ «ЗАЦ «КАРАТ», власницею якої і є Інна Смалюхівська.

А у травні Юрій Осипович влаштовується директором у ТОВ «Подільська доставка К», беніфіціаром якої є дружина депутата від «Самопомочі» Інна Смалюхівська.

В’ячеслав Антонюк  є беніфіціаром у ПП «Земельно-аграрний центр «Карат», ТОВ «Подільська доставка». Його дружина Інна Смалюхівська володіє ТОВ «Земельно-аграрний центр «Карат», ТОВ «Подільська Доставка К».

Під час голосування за погодження спецдозволу на користування надрами В’ячеслав Антонюк впевнено натиснув «ЗА».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне