Хмельничанка через суд намагається довести недоброчесність «касира банку»

Фото: kmm.km.court.gov.ua

Так, до Хмельницького міськрайонного суду звернулась жінка із позовом до одного з банків міста із вимогою надати їй відеозапис із камер спостереження фрагменту купівлі нею іноземної валюти та просить стягнути моральну шкоду, спричинену через душевні страждання, внаслідок порушення її прав та чинного законодавства.
Жінка вказує, що зняла пенсійні накопичення та наприкінці дня пішла до одного із банків, аби купити іноземну валюту. Жінко точно пам’ятала кількість банкнот, що знаходились в гаманці та вказує, що під час купівлі валюти спочатку дала касиру необхідну кількість коштів, а потім додала ще одну купюру на 200 грн. більше через заклопотаність, отримала здачу, за мінусом тих 200 грн., що були зайвими. Прийшовши до дому, жінка зрозуміла, що прорахувалась і одразу ж повернулась до відділення банку з вимогою повернути їй надлишкові кошти, однак отримала відмову.
Тож наразі жінка намагається довести свою правоту у суді та вимагає надати її записи із камер спостереження де зафіксовано операцію з обміну валюти за її участю, адже банк відмовився надати відеозапис із посиланням на банківську таємницю.
Яке ж рішення прийме суд у такій нетривіальній і здавалось буденній справі, покаже час.

Про подію повідомляє прес-секретар Хмельницького міськрайонного суду Алла Плінська.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне