Хмельничани хочуть крематорій та світлофор біля овочевого ринку

Фото: e-dem.in.ua

Такі петиції зареєстровані в Єдиній системі місцевих петицій.

Михайло Заклецький вважає, що місту необхідний крематорій. Мотивує його потребу обмеженістю землі у межах міста.

“Площа нашого міста приблизно 93 квадратних кілометра. Тобто через 50 років, коло нашого міста з’явиться кладовище , площа якого буде більш ніж у 2 рази перевищувати площу всього нашого міста.

Якщо не почати спалювати померлих у крематоріях ми перетворимо нашу країну на суцільний цвинтар у якому будуть жити наші внуки, яким просто доведеться розривати та зносити могили своїх батьків аби вижити . Земля це обмежений ресурс , його потрібно зберігати,” – вважає автор петиції.

Підтримати петицію можна тут.

Нагадаємо, що у січні 2017 року хмельничани вже звертались з аналогічним проханням. Тоді петиція набрала лише 150 голосів із 500. А начальник управління ЖКГ Василь Новачок запевнив, що вже тривають пошуки земельної ділянки під побудову крематорію.

Ще однією петицією хмельничани вимагають встановити сфітлофор на перехресті вул.Вайсера та вул. Проскурівського Підпілля(Овочевий ринок). Автор петиції Денис Романюкпросить пітримати його пропозицію щодо світлофора на перехресті вул. Вайсера та вул. Проскурівського Підпілля, адже через постійний некотрольований потік пішоходів “збирається пробка “тянучка” авто і з-за пішохідного переходу по якому люди як “караван” йдуть на овочевий ринок або з нього і проїхати те перехрестя не можливо до 5 хв, так як люди в нас чемні і користуючись правом на пішохідному переходи не збираються поступатись авто. Встановлення світлофора розв’язало би цю проблему і обидві сторони залишились б задоволеними,” – наполягає автор петиції.

Підтримати пропозицію можна тут.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне