Хмельницькі копи склали відразу три протоколи на нетверезого винуватця ДТП

Фото: Патрульної поліції

Як повідомляє Патрульна поліція обласного центру на своїй сторінці у facebook, патрульні оформили три адміністративні матеріали на водія, який із ознаками алкогольного сп’яніння здійснив дорожньо-транспортну пригоду

Сьогодні, на службу 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталась на вулиці Прибузька. Прибувши на місце події патрульні помітили, що водій — імовірний винуватець ДТП перебуває із ознаками алкогольного сп’яніння.
Як виявилось пізніше, місцевий житель 1990 року народження, керуючи автомобілем ЗАЗ «Славута» не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечного бокового інтервалу та скоїв наїзд на припаркований автомобіль Audi.
На чоловіка патрульні оформили протокол за частиною 2 статті 130 КУпАП за повторне протягом року керування автомобілем із ознаками алкогольного сп’яніння, протокол за статтею 124 КУпАП за вчинення ДТП та постанову за частиною 4 статті 126 КУпАП за керування автомобілем особою, яка позбавлена права керування транспортним засобом.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне