Хмельницькі патрульні разом з активною молоддю провели вечірку супергероїв

Фото: hm.npu.gov.ua

Черговий захід у рамках проекту «Активність починається з тебе» пройшов у Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва. Цього разу тут зібралися міфічні супергерої на чолі з героями справжніми — патрульними поліцейськими.Уже кілька місяців у Хмельницькому реалізується соціальний молодіжний проект «Активність починається з тебе». Його втілення стало можливим за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF), що реалізується за підтримки уряду Канади.

Партнером у реалізації цього проекту виступає патрульна поліція Хмельницької області. Завдяки низці заходів, які активісти проводять разом з поліцейськими: перегляд фільмів, пікніки, настільні ігри, — молодь має можливість у неформальній обстановці поспілкуватися з патрульними. І, варто сказати, завдяки таким заходам серед підлітків сформувалося широке коло справжніх друзів поліції.

hm.npu.gov.ua

Цього разу учасники проекту разом з патрульними організували вечірку супергероїв у у Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва. Бетмени, Супермени, Дедпули і Росомахи виконували завдання на швидкість та кмітливість від справжніх героїв — патрульних поліцейських.
Проект «Активність починається з тебе» в Хмельницькому триває, і ми запрошуємо усіх молодих людей, які хочуть дізнатися щось нове і розвиватися, долучатися до цього руху.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне