На Хмельниччині піротехніки вчили високопосадовців правилам поводження з вибухонебезпечними предметами

Фото:

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області, 30 травня у м. Кам’янець-Подільський на Хмельниччині рятувальники ДСНС зустрілися з керівним складом органів Держпраці та Хмельницької ОДА. Головна мета зустрічі – підвищення ефективності здійснення заходів державного нагляду на підприємствах агропромислового комплексу та соціально-культурної сфери та через посадовців достукатися до громадян про небезпеку, яку несуть у собі застарілі боєприпаси.

Головний спікер піротехніків – головний спеціаліст Управління організації піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування ДСНС України Олександр Багрій зокрема розповів присутнім про заходи з протимінної діяльності, безпеку та правила поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

В свою чергу, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий подякував представнику ДСНС за чіткі та зрозумілі правила безпеки та наголосив присутнім на життєвій необхідності їх неухильного дотримання.

Після наради учасники мали змогу детальніше ознайомитись з макетами вибухонебезпечних предметів під час заняття, яке для них підготували піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області.

Наприкінці кожен присутній отримав наочні та інформаційні матеріали з правилами безпечного поводження із смертоносним залізом.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне