Хмельницькі школярі мали можливість випробувати себе у ролі кінологів

Школярі мали можливість випробувати себе у ролі кінологів
Фото: hm.npu.gov

До кінологічного центру ГУНП в Хмельницькій області на екскурсію завітали учні загальноосвітньої школи № 30. Школярі мали можливість на власні очі побачити, як тренують собак, як чотирилапі працюють — розшукують злочинців та заборонені предмети, де вони живуть і що їдять.

hm.npu.gov

Працівники кінологічного центру ГУНП в Хмельницькій області влаштували для юних відвідувачів справжній майстер-клас: на тренувальному майданчику показали, як займаються з собаками, як чотирилапі працюють — розшукують людей, заборонені предмети, затримують злочинців тощо.

hm.npu.gov

Кінологи дали дітям можливість і самим приміряти на собі цю професію. І школярі залюбки віддавали чотирилапим елементарні команди й тішились, наскільки чітко ті їх виконують. Найбільший захват викликала улюблениця дітей — лабрадор Гера. Вона залюбки гралася з школярами у снігу та виконувала їхні завдання.

hm.npu.gov

Завершилась зустріч у навчальному залі центру, де діти переглянули фільм про роботу кінологів, поспілкувались з самими працівниками поліції та випили теплого чаю.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що Хмельницькі оперативники розшукали молодиків, які пограбували 24-річного хмельничанина.Зловмисникам вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Потерпілий познайомився зі своїми кривдниками в одному із нічних клубів Хмельницького. Нові знайомі запропонували йому продовжити відпочинок поза межами закладу, тож усі сіли в авто і поїхали за місто. Проте на станції Богданівці зловмисники обікрали захмелілого пасажира — відібрали в нього мобільний телефон «Samsung J7» та золотий ланцюжок з хрестиком. А потім висадили з машини і поїхали геть.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне