Хмельницькі ТОРівці оперативно затримали озброєного розбійника

Фото: hm.npu.gov.ua

Як повідомляють у ГУ НП у Хмельницькій області, сьогодні, 3 вересня, близько 2-ї години ночі на лінію 102 надійшло повідомлення про озброєного розбійника, який напав на місцевого жителя. За лічені хвилини патрульні розшукали і затримали нападника.
21-річний студент проводжав свою дівчину і якраз повертався додому, коли на нього напав невідомий і, погрожуючи пістолетом, почав вимагати віддати цінні речі. Незважаючи на погрози, хлопець почав чинити активний опір нападнику і намагався вибити з його рук зброю. Проте нападник таки забрав у молодого чоловіка телефон і портмоне та втік з місця події.
Люди, які бачили нападника, зателефонували на лінію «102». Орієнтування на розбійника було розіслано всім екіпажам патрульної поліції. І вже незабаром інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) неподалік місця скоєння злочину виявили і затримали чоловіка, схожого за описом на нападника. При ньому виявили пістолет з глушником та викрадені речі.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Розбійника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 24-річний житель Дніпропетровської області. У 2012 році він вже притягувався до відповідальності за розбійний напад у складі організованої злочинної групи.

Цього разу молодику доведеться відповідати перед законом за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вилучену зброю правоохоронці направили на експертизу. Наразі перевіряється причетність затриманого до вчинення аналогічних злочинів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне