Хмельницький район: вогнеборці ліквідували пожежу будинку

IMG-cefd9595d7e7a9929513f9b25fafc3b6-V
Фото: km.dsns.gov

4 грудня о 22:20 на оперативно – координаційний центр ГУ ДСНС України у Хмельницькій  області надійшло повідомлення про пожежу  житлового будинку в с. Аркадіївці Хмельницького району.

Негайно на місце події прибули вогнеборці 37 державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди, с. Аркадіївці.

На момент прибуття підрозділу, площа пожежі сягнула 70 кв. м.

Завдяки оперативним і професійним діям підрозділів пожежу вдалося локалізувати о 22:36, повністю ліквідувати о 22:40, та недопустити перекидання вогню на сусідні будівлі.

Причиною пожежі стало необережність під час куріння в стані алкогольного сп’яніння господаря.

Загиблих та травмованих на пожежі не виявлено.

Хмельницьке міськрайонне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, на Шепетівщині горів житловий будинок.  4 грудня о 06:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Пліщинська в м.Шепетівка. На місце виклику негайно було направлено чергове відділення рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки вправним діям вогнеборців пожежу площею 30 кв.м було локалізовано о – 06:44 та ліквідовано о – 06:49. Ймовірна причина пожежі – несправність нагрівальних печей та димарів. Загиблих та травмованих на пожежі не виявлено.

Також, рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку в с.Панівці. 3 грудня о 14:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с.Панівці Кам’янець-Подільського району. На боротьбу з вогнем був спрямований черговий караул 5 Державної пожежно-рятувальної частини. Пожежу площею 35 кв.м було локалізовано о 14:24 та остаточно ліквідовано о 14:27. Ймовірна причина загоряння – коротке замикання електромережі. Нещасних випадків на пожежі не було.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне