Хмельницький рибоохоронний патруль вилучив 47 кг риби на ринку в Летичеві

Хмельницький рибоохоронний патруль вилучив 47 кг риби на ринку в Летичеві
Фото: Хмельницький рибоохоронний патруль

22 листопада під час здійснення рибоохоронних заходів співробітники Управління Держрибагентства у Хмельницькій області виявили п’ять порушень природоохоронного законодавства. Інспектори затримали 47 кг риби, повідомляє прес-служба Управління.

Так, поблизу с. Марківці, що у Летичівському районі на березі р. Південний Буг інспектори викрили місцевого жителя, який здійснював вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову – сіткою. Складено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства).

Аналогічне порушення було зафіксовано на березі р. Південний Буг, в межах смт Летичів. У чоловіка вилучено сітку та оформлено протокол за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Ще трьох порушників було виявлено на ринку в смт Летичів. Усі вони реалізовували рибу без належних документів. Загалом, було вилучено 47 кг біоресурсів. На всіх осіб складено адмінпротоколи за ст. 88-1 КУпАП (порушення порядку збуту об’єктів тваринного світу).

Матеріали справ будуть направлені до судів.

У разі виявлення порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефону всеукраїнської безкоштовної «гарячої лінії»: 0 (800) 50-52-50 або на «гарячу лінію» рибоохоронного патруля: 068 – 384 – 98 – 10

Нагадаємо, що минулого тижня інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля затримали 110 кг риби. Порушників виявили у Летичівському, Славутському, Ізяславському районах.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне