Красилівські рятувальники здали кров для поранених бійців

на_сайт_2
Фото: km.dsns.gov.

Сьогодні, 28 листопада, рятувальники 14 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Хмельницькій області стали донорами крові для військовослужбовців. Усі вони постраждали під час проведення Операції Об’єднаних Сил на Сході нашої країни.

на_сайт

km.dsns.gov.

Своєю кров’ю поділились 10 працівників підрозділу. У цей непростий час особисто кожен має визначитись, який вклад у спільну справу оборони рідної країни він може внести. Адже нині, крім матеріального забезпечення, наші солдати потребують також якісної та своєчасної медичної допомоги. І, можливо, кров, яку ми сьогодні здали, врятує комусь життя – і це вже буде однією маленькою перемогою.

на_сайт_4

km.dsns.gov.

Красилівський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, 26 листопада рятувальники витягнули з кювету легковий автомобіль. о 22:55 годині до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пригоду, що сталася на автодорозі Т-23-12 Гусятин – Городок поблизу с. Вільхівці Чемеровецького району. Як з’ясувалося, водій легкового автомобіля ВАЗ-2109 через погіршення погодних умов не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Рятувальники, які прибули до місця події, за допомогою автомобіля підвищеної прохідності витягнули легковик на розчищену ділянку дороги. Загиблих та травмованих немає.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне