Кредит онлайн від «Ваша Готівочка» – це надійно

Фото: vashagotivochka.ua

Питання пошуку додаткових джерел фінансів добре відоме фактично кожному, адже статися може що завгодно: можна залишитися без роботи, можуть з’явитися термінові розтрати у вигляді ремонту техніки або автівки, можуть знадобитися грошові кошти на медичні послуги, а, можливо, просто потрібні гроші до наступної зарплати. Щоб впоратися з цими труднощами, потрібно діяти негайно. У цій статті ми розповімо про компанію, яка надає реальну фінансову допомогу і за допомогою якої кредит онлайн на картку Україна оформлює миттєво – це «Ваша Готівочка».

Співпрацюючи саме з цією компанією, кожен клієнт може негайно отримати фінанси. Умови в рази доступніше і лояльніше будь-якого банку, тому кредитоодержувачі завжди можуть розраховувати на:

  • оформлення першого кредиту під 0%;
  • суму до 7000 гривень;
  • моментальне оформлення – до 15-ти хвилин;
  • цілодобовий кредит онлайн на картку Україна з підтвердженням 99%.

Кожен охочий легко зможе відкрити позику на той період, який буде для нього оптимальніше за все. Запропонований компанією період користування складає 16 днів. Надається можливість пролонгувати його і перенести дату погашення. Пролонгація передбачає оплату суми нарахованих відсотків і дозволяє користуватися грошима ще 16 днів.

Оформити кредит зможе кожен

Фінансові труднощі періодично можуть виникати у кожної людини, вік і соціальний статус яких може бути абсолютно різним. «Ваша Готівочка» і в цьому питанні по піклувалася про кредитоодержувачів, запропонувавши свою допомогу широкому віковому діапазону. Звернутися за позикою може кожен громадянин України, який досяг 18-ти років (у компанії діє спеціальна пропозиція – «Студентська позика»). Також, «Ваша Готівочка» надасть кредит онлайн на картку Україна пенсіонерам, вік яких не перевищує 70-ти років. Розраховувати на допомогу компанії можуть клієнти з будь-яким кредитним рейтингом і формою працевлаштування. Якщо за плечима залишилися труднощі під час погашення банківських кредитів або на даний момент клієнт працевлаштований неофіційно, а, можливо, зовсім тимчасово не працює, то незалежно від обставин може отримати позитивне рішення.

Як подати заявку?

Лояльні умови кредитування і прагнення допомагати клієнтам, роблять послуги «Ваша Готівочка» ефективним і надійним способом подолання фінансових труднощів. Тож, щоб отримати кредит онлайн на картку Україна, необхідний паспорт, код ІПН і картка будь-якого українського банку, зареєстрована на ім’я кредитоодержувача. Під час оформлення заявки, дотримуйтеся наведеного далі алгоритму і труднощів не виникне:

  • зареєструйтеся на сайті (посилання) компанії за декілька хвилин;
  • заповніть необхідні особисті дані у формі заявки (П.І.Б., вік, власний контактний номер мобільного і адресу електронної пошти) і реквізити банківської картки. Вказувати номер телефону родича або надавати фото документів не потрібно;
  • потім відправляєте заявку. Через декілька хвилин вона буде розглянута і гроші переказані на картку банку.

В будь-який ситуаціях, коли успіх змінюється невдачею, дуже важливо мати надійного помічника, який прийде допоможе 24/7. Вашим помічником може стати саме «Ваша Готівочка», якій довіряють українці. Звертайтеся!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:
На правах реклами

Популярне