Китайці ніяк не можуть почати ремонт дороги у Хмельницькій області

Фото:

Вже навесні підрядники з Китаю обіцяли дати старт реконструкції міжнародної траси М-12 на ділянці від Голоскова до межі з Вінничиною, але станом на 5 червня жодних робіт так і не почали.
Представники китайської компанії повідомили, що є труднощі з обсягами будівельної сировини – ґрунту та щебеню, а також з питанням електропостачання на ділянці, яке буде необхідне під час виконання робіт.
В обласній адмінстрації обіцяють допомогти китайцям з вирішенням проблем, які призвели до відкладення початку робіт.

Що стосується питання надання ґрунту та щебеню, Вадим Лозовий зазначив, що Головчинецький гранкар’єр має можливість надавати щомісяця 50 тис.т. щебеню, що вистачить для початку ремонтних доріг. Крім того, очільник області дав доручення представникам Держгеокадастру вивчити питання щодо земельних ділянок, де планується здійснюватись забір ґрунту.

Зустріч керівництва області з іноземними підрядниками

Представники китайської компанії Сіньцзян Комм’юнікейшнз Констракшн Груп Ко. Лтд. («Xinjiang Communications construction Group Co.,Ltd.») запевнили українську сторону,  що найближчими днями вони придбають електропідстанцію потужністю 2000 КвТ, що дасть можливість вирішити питання щодо електропостачання.

Тож ремонт автошляху має розпочатись найближчим часом, хоча закордонні підрядники станом на сьогодні так і не оприлюднили графіку робіт.

Ми слідкуватимемо за ситуацією і повідомлятимемо наших читачів про стан справ навколо ремонту 40 км. шляхопроводу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне