Лави Служби порятунку Хмельниччини поповнились двадцятьма радіотелефоністами (ВІДЕО)

головна
Фото: km.dsns.gov

10 грудня на базі навчального пункту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області група слухачів у складі 20 чоловік успішно завершила курс професійно-технічного навчання та здобула професію «Радіотелефоніст».

1

km.dsns.gov

Підготовка  тривала 2,5 місяці. У процесі навчання слухачі теоретично та на практиці знайомились з навчальними дисциплінами, передбаченими навчальною програмою.

3

km.dsns.gov

Під час виробничої практики, що проходила в аварійно-рятувальних підрозділах області, слухачі відпрацювали навички роботи із засобами зв`язку, порядком ведення та використання документації ПЗЧ та правилами ведення радіообміну. Навчальний процес було завершено випускною Державною кваліфікаційною атестацією, на якій всі слухачі підтвердили свої знання, здобуті за період навчання.

4

km.dsns.gov

Наприкінці заходу кожному слухачеві було вручено свідоцтво державного зразка, що надає почесне право поповнити дружні та професійні колективи рятувальників Хмельниччини.

Повідомляє сайт ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, у селі Чотирбоки відкрили чергову місцеву пожежну команду. Місцеві пожежні команди є запорукою забезпечення надійного захисту населення від надзвичайних ситуацій, особливо у сільській місцевості. Тож на Хмельниччині велика увага приділяється створенню підрозділів місцевої пожежної охорони. Відтак 7 грудня до бойового чергування приступив новий підрозділ у с. Чотирбоки Ленковецької об’єднаної територіальної громади Шепетівського району на Хмельниччині. Для забезпечення роботи підрозділу у короткий термін було проведено внутрішнє оздоблення приміщень депо, благоустрій території та придбано усе необхідне.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне