Лісівники Хмельниччини відзначили своє професійне свято

Фото: kmlis.gov.ua

День працівника лісу традиційно відзначається в третю неділю вересня. Цьогорічне святкування вартові зелених шат краю проводили в Хмельницькому районному будинку культури. Сюди з’їхалися передовики виробництва, керівники лісогосподарських підприємств Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

З привітаннями із врученням нагород кращим працівникам виступили перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко та заступник голови обласної ради Валерій Лесков.

kmlis.gov.ua

Привітавши лісівників з професійним святом, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Петро Пешко вручив низці працівників підвідомчих підприємств нагрудні знаки, грамоти, подяки Держлісагентства.

kmlis.gov.ua

Голова галузевого обкому профспілки Віталій Лісовий і голова обласної організації Товариства лісівників України Володимир Хоптинець теж відзначили передовиків. Було вручено нагороди лісівникам і від народних депутатів, які представляють наш край у парламенті, від Хмельницького міського голови.

kmlis.gov.ua

На честь лісівників професійні та самодіяльні артисти дали концерт. Згодом торжества перемістилися в Ярмолинці, де відбулося вшанування лісівників з нагоди професійного свята та 80-річчя Ярмолинецького лісового господарства.

Прес-служба Хмельницького ОУЛМГ.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне