Минулої доби на Хмельниччині сталося 4 пожежі

головна1
Фото: km.dsns.gov

Протягом минулої доби вогнеборці 4 рази виїжджали на гасіння пожеж.

11 грудня о 03:49, ймовірно, через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа житлового будинку у с.Жищинці Городоцького району, яку оперативно ліквідували вогнеборці 39 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Лісоводи.

22

km.dsns.gov

О 10:49  рятувальники 21 ДПРЧ прямували за викликом до с.Пліщин Шепетівського району, де загорівся житловий будинок, ймовірно, через порушення протипожежних правил при експлуатації електрообігрівальних приладів.

А в обласному центрі о 15:05 виникла пожежа електрощитової у торговому центрі на вул.Проскурівській. Із загорянням швидко впорались бійці 1 та 2 ДПРЧ та запобігли подальшому поширенню вогню.

33

km.dsns.gov

Через півгодини – о 15:26 вогнеборці 4 ДПРЧ мчали до с.Гелетинці, що неподалік Хмельницького. Там в одному із домогосподарств  спалахнула господарча споруда. До гасіння пожежі також залучалась МПК с.Малиничі. Причина загоряння наразі з’ясовується.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, на Хмельниччині горів торговий центр Luxury. 11 грудня, близько 15:00 у Хмельницькому горів торговий центр Luxury, що поблизу залічного вокзалу. Про це повідомив місцевий мешканець Андрій Попик. Із фотографій видно, що задимлення йде з вікна четвертого поверху. У ТЦ сталося замикання електромережі. Пожежу швидко загасили рятувальники. У відомстві додали, що ситуація не несла загрози людському життю.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне