Минулої доби у вогні опинились швейне підприємство, автомобілі та допоміжні споруди

Фото: ГУ ДСНС

За минулу добу з різних причин на Хмельниччині сталося 5 пожеж, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

О півдні зайнялось на швейному підприємстві в м. Хмельницькому на вул. Курчатова. Коли пожежники прибули на місце вогонь поширився вже на площу 50 квадратних метрів.

В обід через коротке замикання електромережі загорівся легковий автомобіль на вул. Судилківська в м. Шепетівка. Рятувальники оперативно ліквідували загоряння та не допустили поширення вогню в салон автомобіля. Цього ж дня о 16:57 в с. Слобідка Новоушицького району виникла пожежа сараю. Вогнеборці 16-ї державної пожежно-рятувальної частини оперативно ліквідували пожежу та запобігли подальшому поширенню вогню на житловий будинок.

Тривожні сирени лунали в с. Щиборівка Красилівського району. Там о 18:54  через необережне поводження з вогнем виникла пожежа допоміжної споруди житлового сектору. Вогнеборці оперативно ліквідували вогонь та врятували будівлю від знищення вогнем.

І знову через коротке замикання електромережі о 22:13 виникла пожежа легкового автомобіля на вул. Соборної України в смт. Віньківці. Рятувальники, які прибули за викликом, швидко ліквідували загоряння та врятували автомобіль від знищення його вогнем.

ДСНС переконливо просить громадян дотримуватись правил пожежної безпеки: не паліть суху траву, стежте за справним станом електрогосподарства, відповідально відносьтесь до своєї безпеки. Адже ваша безпека та безпека ваших близьких залежить тільки від вас!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне